Scott Ball Memenangi Hadiah Jutaan Dolar Bounty pada 2022 WSOP Online
Uncategorized

Scott Ball Memenangi Hadiah Jutaan Dolar Bounty pada 2022 WSOP Online

Siri Poker Dalam Talian Dunia 2022 sedang berlangsung di GGPoker dan sementara Acara Utama sentiasa menjadi kejohanan yang dinanti-nantikan oleh orang ramai dalam mana-mana siri kejohanan, acara yang paling dinanti-nantikan dalam WSOP Dalam Talian jelas sekali ialah Bounty Misteri Juta Dolar yang dibeli masuk $210. peristiwa.

Begini cara kejohanan itu berfungsi. Terdapat kira-kira satu bazillion penerbangan Hari 1 supaya seramai mungkin orang boleh mengambil bahagian. Lagipun, GGPoker dan WSOP menjamin kumpulan hadiah $10 juta, jadi mereka  memerlukan ramai pemain. Separuh daripada jaminan itu ialah kumpulan hadiah hadiah; bermula pada Hari ke-2, sesiapa yang menyingkirkan lawan mendapat hadiah misteri. Beribu-ribu hadiah telah diberikan, dengan hadiah besar ialah $1 juta.

Sebagai insentif tambahan, pemain boleh memasuki seberapa banyak penerbangan permulaan yang mereka mahu dan jika mereka berjaya melalui beberapa kali, susunan mereka akan digabungkan untuk permulaan Hari 2. Dan melihat sebagai hadiah – banyak yang penting pada masa itu – sedang dimainkan pada Hari ke-2, pemain perlu membina timbunan cip sebanyak mungkin untuk digunakan kemudian apabila mereka pergi untuk kalah mati.

Dan lobak merah berjaya: kejohanan itu menarik 51,003 penyertaan, menjana jumlah hadiah $10,200,600 (sekali lagi, telah pergi ke kolam hadiah).

Memandangkan Hari 2 semalam hampir bermula, pemain di seluruh dunia sememangnya teruja, kerana mereka bukan sahaja hampir dengan wang, tetapi Pengeluaran HK hadiah kini tersedia. Setiap penyingkiran memberi anda wang tunai didepositkan terus ke dalam akaun GGPoker anda.

Dan seperti itu…ia sudah tiada
Tetapi kemudian sesuatu yang gila berlaku. Dalam beberapa minit pertama Hari 2, mungkin juga penyingkiran pertama hari itu, hadiah hadiah $1 juta telah diundi. Biasanya, ketegangan dan keterujaan timbul sepanjang hari apabila pemain Togel Hongkong disingkirkan dan hadiah hadiah besar masih ada, tetapi tidak pada hari Isnin.

Poker pro Scott “ItsRumcake” Ball, yang memenangi dua gelang tangan dan anugerah Pemain Terbaik Tahunan Tanpa Had pada WSOP 2021, mencecah hadiah $1 juta apabila AQnya membuat dua pasang, menewaskan lawan yang tidak dapat memukul flush mereka.

Perkara yang melucukan ialah, Ball mungkin tidak menjangkakan jutaan dolar akan mencecah secepat ini dan dia salah membaca paparan hadiah, memikirkan dia “hanya” memenangi $1,000. Beberapa minit kemudian Phil Nagy, Ketua Pegawai Eksekutif Rangkaian Poker Menang, memanggilnya untuk bertanya sama ada dia yang memenangi jutaan dolar (hanya nama skrin Ball dipaparkan di meja). Ball berkata dia hanya memenangi $1,000, tetapi soalan Nagy lebih Result SGP bersifat retorik, jadi dia memberitahu Ball untuk menyemak baki GGPokernya. Dan itu adalah, $1 juta.

Kejohanan ini adalah ke meja akhir sembilan tangan dan dalam kegemilangan iaitu poker dalam talian, lapan negara berbeza diwakili. Permainan akan disambung semula pada 27 Ogos, apabila pemain yang tinggal bersaing untuk lapan lagi hadiah misteri dan hadiah pertama $348,723.41. Kesemua sembilan pemain terakhir telah memenangi sekurang-kurangnya beberapa ribu hadiah dan seorang pemain, Alexey Solntsev, telah mengumpul $42,000 dalam pendapatan hadiah yang mengagumkan, lebih daripada dia akan menang dalam hadiah wang biasa jika dia tersingkir di tempat kesembilan.