Sky River Casino to Utilize TransAct’s Epic Edge Printer
toto

Sky River Casino to Utilize TransAct’s Epic Edge Printer

Supplier saka teknologi lunak-mimpin lan solusi printing TransAct Technologies Hongkong Pools Incorporated wis dipilih dening operator saka Sky River Casino ing Elk Grove, California, kanggo nyedhiyani solusi printing mesin slot.

‘Kinerja lan Fitur Unggul’
TransAct bakal menehi printer Epic Edge TITO kanggo kabeh 2.000 mesin slot kasedhiya ing lantai game casino sing dikembangaké kanggo Wilton Rancheria Suku dening Boyd Gaming. lantai Sky River Casino kang dilakokno dening Boyd uga 80 game table.

Chris Gibase, wakil presiden senior saka Boyd Gaming, mbatesi Sky River Casino prasetya kanggo nyedhiyani “pengalaman customer paling” lan diterangno sing “kinerja unggul lan fitur” Epic Edge iku pembalap utama konco kaputusan Boyd kanggo milih TransAct minangka supplier saka slot solusi printing mesin.

Nduweni resolusi 300 DPI sing ora bisa ditandingi sing ngidini maca tiket maksimal lan ditampa dening validator tagihan, Epic Edge uga nyedhiyakake sambungan USB lan serial ing papan siji, kanthi antarmuka dual sing nyedhiyakake dhukungan kanggo macem-macem game anyar lan warisan liwat a printer siji lan uga ngurangi perlu saka keluwihan persediaan printer.

Bart Shuldman, CEO saka TransAct Technologies, uga komentar ing persetujuan karo Boyd Gaming lan Sky River Casino , seneng ndhukung prasetya casino “kanggo menehi tamu pengalaman game ndhuwur-kedudukan” lan outlining Epic Edge minangka teknologi sing ketemu sampurna. kabutuhan casino.

Produk, Service, Spare Parts, Aksesoris
Operasi ing BOHA!, AccuDate, EPICENTRAL, Epic, Ithaca, Printrex merek, TransAct Technologies sing kadhaptar Nasdaq wis adol luwih saka 3,3 yuta Demo slot gratis printer lan terminal ing saindenging jagad, nyukupi kabutuhan mitra saka macem-macem industri, kalebu layanan panganan, automation point-of-sale, lenga lan gas, saliyane casino lan game, dening ora mung nyedhiyani produk nanging uga layanan kelas donya, spare parts, lan aksesoris kanggo ndhukung basis produk diinstal.

Wiwit mbukak lawang kanggo umum ing Agustus, Sky River Casino wis usaha kanggo ngluwihi pangarepan lan nggawa kanggo tamu sawijining pengalaman Result Sidney game munggah pangkat, uga pilihan pangan lan dining unmatched ing rolas restoran unik lan limang bar.

Minangka bagéan saka prasetya kanggo nglindungi sawijining, Sky River Casino ngenalaken pilihan game cashless ing kemitraan karo Konami Gaming sadurungé ing Oktober, ngupaya kanggo luwih nambah jinis pengalaman pemain njaluk.

Kanggo sing pemain slot sing ora aran nyaman nggunakake pilihan cashless, Sky River Casino uga nampilake Everi Holdings ‘CashClub Dompet solusi digital, mesthekake pembayaran rapi lan frictionless kanggo muter slot.